Vaste workflow

Met ons een marketing plan bouwen, betekent aan de slag gaan met een vaste workflow. Daar kun je altijd van op aan. Dat wil niet zeggen dat we met iedere klant hetzelfde pad bewandelen. In tegendeel zelfs. Er leiden meer wegen naar dromen en die uitdaging pakken wij met beide handen aan.

Een online marketing advies begint met nieuwsgierigheid

Bij SEE Marketing zijn we nieuwgierig. Nieuwsgierig van aard en nieuwsgierig in alles wat we doen. Dat zit standaard in onze workflow. Online marketing uitbesteden bij SEE Marketing betekent dan ook nieuwgierigheid in jou, je ambities en alles wat je doet. Alles om zo tot een passend online marketing advies te komen. Nieuwsgierigheid brengt je namelijk waar je met weten nooit komt!

It takes two to tango

Want waarom moeilijk doen als het samen kan? It takes two to tango en daar gaan we voor. Geen paniek, het is maar chaos. En wij zijn daar om je van die chaos te verlossen. In het kader van ‘Zo SEE je maar’, lees je hier onze workflow.

Ben je wel interessant genoeg?

Wij vinden van wel. Nu Google nog. Een nul-meting is het begin van jouw online marketing advies. Het is een analyse van de huidige prestaties van jouw website en brengt onder andere in kaart welke zoekwoorden getarget worden op welke pagina. Simpel gezegd kijken we of Google jou interessant genoeg vindt. Maar wat heb je daar nou aan?

Kansen pakken

De uitkomsten van deze nul-meting geven we weer in een rapportage. Overzichtelijk met een bijbehorend online marketing advies, gericht op het optimaliseren van jouw website. Zo zie je in één oogopslag wat goed gaat en waar kansen liggen. En die kansen die laten we niet aan ons voorbij gaan!

Sturen naar een doel

Een strategie geeft je sturing aan je onderneming en de keuzes die jij als ondernemer moet maken. Zo weten we wat jouw dromen zijn, welke doelen je wilt behalen, wie jouw doelgroep is en waar die mensen zich bevinden.

Sommige ondernemingen geven aan al een strategie te hebben. In dat geval willen wij deze graag horen, zien en lezen. Zoals we al zeiden: we zijn nieuwsgierig!

Groeien vanuit het hart

Wanneer er nog geen strategie is of wanneer deze moet worden aangepast, doen we dit samen. Je hoeft niks voor te bereiden. We kijken welk verhaal recht uit je hart komt in plaats van sociaal wenselijke antwoorden. Alleen dan doen we de juiste dingen om jouw onderneming, product of dienst te laten groeien.

Logisch

Nu denk je waarschijnlijk aan een menukaart gericht op eten. ‘En dat is logisch’, zou Johan Cruijff zeggen. Daarom pakken we daarop door. Op onze menukaart staan alle ingrediënten die we kunnen gaan inzetten om jouw merk verder te bouwen. En zoals bij ieder restaurant mag je zelf bepalen wat je bestelt.

Teamwork makes the dream work

We zetten de juiste mensen aan tafel om de geformuleerde doelen te behalen. Denk aan: Fotograaf, Grafisch vormgever & Webbouwer.

Samen, met ieders specialisme, bouwen we aan jouw merk en doen we de juiste dingen om jouw onderneming te laten groeien. Teamwork makes the dream work. Toch?

Tactiek en spelvermogen

Je hebt elkaar nodig en het gaat om gezamenlijk belang. Want weet jij het verschil tussen 11 individuen en een voetbalteam? Wat maakt een team daadwerkelijk een team? Juist, gezamenlijk belang.

Stel je voor dat één iemand uit het team zijn eigen tactiek heeft en hiermee de wedstrijd gaat spelen. Dan heeft dit invloed op het hele team en het eindresultaat.

Effectieve samenwerking

Wat we willen zeggen, is dat we niet bouwen aan een marketing plan en uiteindelijk aan jouw merk, zonder gezamenlijk belang. Het is de basis van een effectieve samenwerking. En dat is waar we voor gaan.

Optimale SEO

De eerste stap is het optimaliseren van SEO. Klink lastig, maar is het niet. Althans, als je je online marketing aan ons uitbesteed. Als ondernemer wil je jouw doelgroep natuurlijk het liefst zo snel en effectief mogelijk bereiken. Met o.a. een zoekwoorden onderzoek maak je hier de eerste stappen in. Op naar een hogere ranking!

Grote kansen

Het inzetten van social media biedt dus grote kansen om jouw doelgroep te bereiken en meer conversie naar jouw website te creëren. Dat je social media als marketingtool moet gebruiken om je marketing plan te optimaliseren, is wel duidelijk. Ook dat kunnen we voor je doen. En ook dat doen we SEO proof!

Betaalde reclames

Een volgende stap in onze workflow (waar je voor kan kiezen, want niks moet en alles mag) is het inzetten van SEA. Dit betekent dat we gebruik gaan maken van de advertentieruimte die zoekmachines beschikbaar hebben. Hierbij betaal je per klik en dus per bezoeker. Het verschil met SEO zit hem in de controle. Bij SEA weet je precies bij welke zoekwoorden je doelgroep uitkomt bij je advertentie. Je hebt deze namelijk zelf ingesteld. Simpel gezegd gaat SEO om vindbaarheid die je moet verdienen en SEA om vindbaarheid die je moet betalen.

De koffie staat al klaar

Alleen samen kunnen we doelen realiseren en jouw merk laten groeien. We maken stappen naar jouw gewenste uitzicht. Zet jij alvast de eerste stap? Want als je dingen blijft doen die je altijd al hebt gedaan, krijg je de uitkomst die je altijd al hebt gehad. En daar brengt SEE Marketing verandering in. De koffie staat in ieder geval al klaar.